Képzéseink .:. Családi vagyonfelügyelői szakterület

Általános információk

Jelentkezés (képzés)

Képzési program 2018.


Általános információk

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

Az Igazságügyi Szolgálatok Jogakadémiája  (a továbbiakban: Jogakadémia) szervezi a 362/2016. (XI. 29.) Korm. rendelet 2. § (2) bekezdés alapján a természetes személyek adósságrendezési eljárásával összefüggő feladatokat ellátó személyek számára a jogi tárgyú és az igazságügyi tevékenységhez közvetlenül kapcsolódó nem jogi tárgyú szakmai képzéseket, továbbképzéseket.

 

A természetes személyek adósságrendezési eljárásával összefüggő feladatokat ellátó személyek számára a Jogakadémia 2018-ban két képzést szervez, melyre a szakterület minden munkatársát várja.

 

 

Jelentkezés (képzés)

 

A képzésekre jelentkezés: a tisztviselő - munkáltatójával egyeztetve -  egyénileg regisztrál a Jogakadémia honlapján, bejelentkezését követően jelentkezik a választott képzésre/képzésekre az egyes képzéseknél megadott időpont.   

 

A képzések és továbbképzések a közszolgálati tisztviselők továbbképzéséről szóló 273/2012. (IX. 28.) Korm. rendeletben, illetve az állami tisztviselők képzéséről és továbbképzéséről szóló 321/2016. (X. 27.) Korm. rendeletben foglaltaknak megfelelően belső továbbképzésként is nyilvántartásba kerülnek. 

Amennyiben tanulmányi pontot is szeretne, a képzést fel kell vetetnie a képzési tervébe (ProBono), és az NKE VTKI honlapján jelentkeznie kell a meghirdetett eseményre a képzést megelőző napig.

 

 

 

 

Képzési program 2018.

 

2018. évben tartandó képzések, továbbképzések keretében a családi vagyonfelügyelői szakterület munkatársai számára az idei évben egy alapvető ismereteket bemutató képzés elérhető:

 

Családi vagyonfelügyelők módszertani továbbképzése - A természetes személyek adósságrendezési eljárásával kapcsolatos alapvető ismeretek

 

A képzés tartalma:  a természetes személyek adósságrendezési eljárásával kapcsolatos alapvető ismeretek átadására kerül sor.

A képzés időpontja:    2018. december 4-én 9:30-14:40

Ebédszünet: 12:40 – 13:00

A képzés helyszíne:  1145 Budapest, Róna u. 135., Igazságügyi Minisztérium        

A képzés időtartama: 6 óra

A csoport maximális létszáma: 35 fő

Várjuk a családi vagyonfelügyelői szakterületen feladatot ellátó azon tisztviselők jelentkezését, akik a 2017 májusában szervezett módszertani továbbképzést (A természetes személyek adósságrendezési eljárásával kapcsolatos alapvető ismeretek áttekintése a gyakorlati tapasztalatok tükrében) követően álltak munkába.

Jelentkezési határidő: 2018. november 23.

A képzés nyilvántartásba vételére (Probono) nem került sor, így elvégzéséért tanulmányi pont nem jár.

 

 

VÁLTOZÁS

Szíves értesítésként tájékoztatjuk, hogy a szakterület munkatársai számára az idei évben tervezett továbbképzések (A bíróságon kívüli adósságrendezéshez kapcsolódó feladatok, és A bírósági adósságrendezéshez kapcsolódó feladatok)  az idei évben nem kerülnek megszervezésre. 

Kérem tájékoztatásunk szíves tudomásulvételét, és szíves elnézését az okozott kellemetlenségért! 

 

 
Bejelentkezés képzésre és vizsgára: